Tämä Olli Tammilehdon kirjoitus on julkaistu Tapani Laustin sivustolla 9.12.2021. Uudelleen julkaiseminen toivottavaa. Siitä tarkemmin tässä.

Koronainjektiot, vasemmisto ja tiede


Hannu Reime ihmettelee Tapani Laustin sivustolla, miksi minulla on samankaltaisia näkemyksiä koronasta kuin monilla oikeistolaisilla1. On kuitenkin muistettava, että ei-autoritääriset vasemmistolaiset ovat kautta historian päätyneet omien arvojensa ja tosiasioiden perusteella ajoittain samaan johtopäätökseen, kuin mihin oikeistolaiset ovat päätyneet toisenalaisista lähtökohdista. Ajatellaan vaikka suhtautumista Neuvostoliittoon, jota me vapaudenhenkiset vasemmistolaiset olemme Emma Goldmanista2 ja Alexander Berkmanista3 lähtien kritisoineet yhtä kovin sanoin kuin vastavallankumoukselliset oikeistolaiset. Samalla tavoin vasemmistolaisista arvoista käsin ja vasemmiston valtavirtaa kyseenalaistaen koronakriittiseen kantaan ovat päätyneet esimerkiksi tunnettu italialainen filosofia Giorgio Agamben4 ja monet muut vasemmistolaiset ajattelijat, jotka kirjoittavat esimerkiksi Left Lockdown Sceptics -nettilehdessä5 Britanniassa ja Rubikonissa6 Saksassa.

Koronarokotteiden tehottomuudesta kertovat muun muassa puhe kolmansista ja neljänsistä rokotteista ja ennätysmäiset epidemia-aallot pitkälle rokotetuissa maissa. Tehottomuudesta kertyy päivä päivältä yhä enemmän tutkimusaineistoa, jota julkaistaan esimerkiksi johtavassa lääketieteellisessä aikakauslehdessä Lancetissa7.

Viimeinen rokottajien puolustuslinja perustuu vakavaan tautimuotoon ja koronakuolemiin, joiden väitetään olevan harvinaisempia rokotettujen keskuudessa. Kuitenkin kun tarkastellaan kokonaiskuolleisuutta koronakuolleisuuden sijasta, tämäkin puolustus murtuu: kokonaiskuolleisuus kasvaa rokotusten myötä, koska rokotteiden sivuvaikutukset tappavat ihmisiä8.

Kaikesta tästä seuraa, ettei rokotuspasseilla voi suojella rokotettuja eikä rokottamattomia eikä liioin sairaaloita, joiden suojelu valtamediakirjoittelun perusteella näyttää olevan tärkeintä. Näin ollen kansalaisoikeussäädöksistä tietämättömällekin pitäisi olla selvää, että rokotuspassin yhä laajeneva käyttö on epäoikeudenmukaista syrjintää, joka on sekä eettisesti että juridisesti tuomittavaa.

EU:ssa jo ainakin vuodesta 2018 valmistellulla passihankkeella ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Kyse on kansalaisten kontrollin lisäämisestä ja valtavien tietokantojen rakentamisesta9. Datahan on koronan varjolla vahvistuneen kyberkapitalismin öljy. Rokotepassin näyttäminen voi olla yksinkertaista, mutta sen taustalla on monimutkainen teknologia- ja byrokratiaviidakko.

Koronainjektiokielteisen kannan tueksi voi marssittaa tieteellisten tutkimusten lisäksi lukuisia huippututkijoita ja jopa Nobel-palkittuja tiedemiehiä10. Tässä mielessä koronpistoksista kieltäytyjät ja niitä puolustavat ovat samalla viivalla. Tiede ei ole kuitenkaan dogmikokoelma vaan prosessi, jossa auktoriteettien lausuntojen sijasta keskinäinen kritiikki ja ”parhaimman argumentin pakoton pakko” vievät näkemyksiä lähemmäksi totuutta. Korona- ja rokotekeskustelun valtavirta kieltäytyy keskustelemasta toisella tavalla ajattelevien tutkijoiden kanssa ja yrittää kaikin tavoin estää heidän näkemystensä pääsyn julkisuuteen. Tässä mielessä valtamedian rokotteiden puolustajat jos ketkä ovat tieteen vastaisia.

2Emma Goldman: Vuoteni Venäjällä (Savukeidas, Turku, 2011) (Ilmestyi alun perin vuonna 1924).

3Alexander Berkman: The Bolshevik myth (diary 1920-1922) (New York: Boni and Liveright, 1925).

7Ks. esim. Günter Kampf: ”The Epidemiological Relevance of the COVID-19-Vaccinated Population Is Increasing”, The Lancet Regional Health – Europe 11 (1.12.2021), doi:10.1016/j.lanepe.2021.100272.

8Ks. esim. Martin Neil ym.: ”Latest statistics on England mortality data suggest systematic mis-categorisation of vaccine status and uncertain effectiveness of Covid-19 vaccination”, ResearchGate, 3.12.2021, doi:10.13140/RG.2.2.14176.20483.

10Esimerkiksi Nobel-palkittu virologi Luc Montagnier pitää koronarokotteita erittäin vaarallisina. Ks. esim. https://www.dr-rath-foundation.org/2021/06/nobel-laureate-luc-montagnier-warns-covid-vaccine-may-lead-to-neurodegenerative-illness/


17.12.21


Lisää kommentti

* Pakollinen tieto
4000
Drag & drop images (max 3)
Powered by Commentics

Comments (2)

Avatar
Regular
(Seinäjoki)says...

Onko muita kuuluisia tiedemiehiä kuin Luc Montagnier, joka pitää koronarokotteita erittäin vaarallisena?

Montagnier uskoo, että Hivistä (ja ilmeisesti myös Aidsista) voi parantua ravinnon avulla. Uskotko sinä samaan? Onko paljon tunnettuja tiedemiehiä, jotka uskovat ravinnon parantavan HIV / AIDSin?

In an interview for the AIDS-documentary “House of Numbers”, Dr. Luc Montagnier – recipient of the 2008 Nobel Prize in Medicine for the discovery of the Human Immunodeficiency Virus (HIV) – spoke out for nutrition and micronutrients in the fight against HIV/AIDS...

If you take a poor African patient who has been infected with HIV and you build up their immune system it should also be possible for them to get rid of HIV naturally.

https://www.dr-rath-foundation.org/2017/08/hivaids-nobel-laureate-advocates-natural-cure/

Avatar
Admin
Olli Tammilehtosays...

On toki muitakin tunnettuja tiedeihmisiä, jotka ovat samaa mieltä kuin Montaignier. Esimerkiksi Robert Malone, joka on yksi koronarokotteissa käytetyn mRNA-teknologian keksijöistä, tunnettu virologi ja rokotekehittäjä Geert vanden Bossche ja merkittävä immunologian tutkija Sucharit Bhakdi.

HIV/AIDS-kysymyksestä tunnetut virologit ovat olleet alunperin erimielisiä, mikä on tietenkin normaalitila tieteessä. Nyt pieneenkin poikkeamaan vallitsevasta ortodoksiasta suhtaudutaan kauhistelleen, mikä on täysin epänormaalia ja hengeltään tieteen vastaista.

Avatar
New
Tiedoksisays...

Glenn Greenwald kirjoittaa brittiläisen vasemmiston ei nyt rokotevastaisuudesta vaan rokotepassikriittisyydestä jne jota Jeremy Corbyn siellä johtaa. Ei ole siis vain oikeiston juttu ajatella kriittisesti näitäkin aiheita.

https://greenwald.substack.com/p/led-by-jeremy-corbyn-the-british

Page Top
 

Palautetta kirjoittajalle (myös tämän sivuston teknsisistä yksityiskohdista) voi lähettää osoitteeseen
Kirjoituksen uudelleen julkaiseminen on toivottavaa. Siitä tarkemmin tekijän kotisivulla.

Takaisin tekijän (Olli Tammilehto) kotisivun alkuun (http://www.tammilehto.info)