Tämä Olli Tammilehdon kirjoitus on julkaistu Ydin-lehden numerossa 5/02. Uudelleen julkaiseminen toivottavaa. Siitä tarkemmin tekijän kotisivulla .

Olivatko syyskuun 11. päivän terroriteot USA:n ampumia “Mainilan laukauksia”?


Ydin-lehden entinen päätoimittaja Erkki Tuomoja kuuluu niihin valittuihin, jotka ovat nähneet USA:n salaiset todisteet Al Qaidaa ja Osama bin Ladenia vastaan. Meille muille kuolevaisille sallittakoon vielä 11.9 tapahtumien virallista totuutta koskevat epäilykset.


Esimerkiksi siinä muodossa, että tilaamme Amazon.comista tai kirjakaupastamme Nafeez Mosaddeq Ahmedin juuri ilmestyneen kirjan “The War on Freedom, How and Why America was Attacked September 11, 2001" (Tree of Life Publications, Joshua Tree, California 2002).


Erittäin hyvin dokumentoidun ja argumentoidun kirjan mukaan jotkut USA:n hallituspiireissä eivät pelkästään tienneet etukäteen tulossa olevasta terroristihyökkäyksestä vaan myös monella tavoin auttoivat sen onnistumisessa. Bushin tai jonkun muun korkeimpaan johtoon kuuluvan käskystä mm. olennainen osa USA:n ilmapuolustus- ja lentoturvallisuusjärjestelmää kytkettiin pois, niin että terroristit saattoivat kenenkään häiritsemättä lentää kohteisiinsa. Kirja perustuu lukemattomista julkisista lähteistä kerättyihin tietoihin, joiden pohjalla myös monet internetissä esiintyvät tutkijat ovat päätyneet samanlaisiin johtopäätöksiin (ks. esim. http://www.cooperativeresearch.org/index-old1.htm ).

Page Top

Palautetta kirjoittajalle voi lähettää osoitteeseen etunimi(at)sukunimi.info
Kirjoituksen uudelleen julkaiseminen on toivottavaa. Siitä tarkemmin tekijän kotisivulla .

Takaisin Olli Tammilehdon kotisivun alkuun

21.11.2002 jälkeen: