Uusi uljas rokotemaailma

Jaa somessa tai sähköpostilla:

Korona merkitsee uusia haasteita myös rokoterintamalla. Rokotemyönteisyyden versio 2019 ei enää mitenkään riitä. Aikaisemmat rokoteluottamuksen perusteet on nyt unohdettava ja astuttava urhoollisesti uuteen normaaliin. On luotettava virranomaisiin, jotka kyllä ovat saaneet kaiken tarpeellisen tiedon rokoteyhtiöiltä.

Muinoin vanhan normaalin aikaan meidän piti luottaa rokotteisiin siksi, että niitä oli kehitetty ja testattu 5-10 vuotta ensin eläimillä ja sitten ihmisillä. Luottamuksen piti perustua siihen, että käytettiin teknologiaa, josta oli parin sadan vuoden kokemus.

Uuden normaalin aikaan emme voi olla näin nirsoja lihaksiin pistettävien aineiden suhteen. Meidän on rohkeasti hyväksyttävä valmisteet, joita ei ole testattu elämillä ja joiden ihmistestit ovat kestäneet vain joitakin kuukausia. On otettava mukisematta vastaan uusi mRNA-teknologia, jota ei ole aiemmin käytetty rokotteissa. Siinä nanomateriaalin käärittyjä koronaviruksen perintötekijöitä ujutetaan ihmissolujen sisään niin, että ne alkavat valmistaa viruksen piikkiproteiineja, joita immuunijärjestelmämme luulee itse viruksiksi ja synnyttää niille vasta-aineita. Jos jostakusta tällainen operaatio tuntuu riskaabelilta, se osoittaa vain henkilön tiedevastaisuutta, joka ei lainkaan sovi uuteen aikaamme.

Yksi rokoteluottamuksemme vahva perusta on se, että rokoteyhtiöt on vapautettu laeilla ja sopimuksilla kaikesta vastuusta, joka koskee rokotteista aiheutuvia terveydellisiä vahinkoja. Mikään muu teollisuuden ala ei ole saanut täydellistä vastuuvapautta. Ydinvoimaloiden omistajatkin on vapautettu korvausvastuusta vain osittain. Eivät vastuulliset päätöksentekijämme olisi menneet tekemään tällaisia – kieltämättä hieman kummalliselta tuntuvia – lakeja ja sopimuksia, ellei olisi selvää, että rokotteet ovat vaarattomia. Eiväthän?

Sikainfluenssarokote tosin aiheutti vuosina 2009-2010 tuhansille eurooppalaisille narkolepsian ja rokotepakkauksissa luetellaan kymmeniä sairauksia, joita rokotteet voivat aiheuttaa. Mutta tämä kaikkihan ovat tapahtunut vanhaan aikaan. Uusi normaali on pakottanut tieteen edistymään vajaassa vuodessa jättiläisharppauksin, eikä mitään tuollaista voi enää sattua.

Koronarokotteiden vaarattomuutta osoittaa myös se, että niitä on tuotettu miljoonia annoksia jo ennen testien valmistumista ja ennen viranomaisten hyväksyntää. Eiväthän rokoteyhtiöt olisi investoineet uusiin tehtaisiin ja tuotantoon, elleivät ne tietäisi, että täydellisesti yhtiöistä riippumattomat tiukat valvontaelimet tulevat ne joka tapauksessa hyväksymään?

Jotkut rokotteiden vastustajat puhuvat vaarallisista aineita, joita rokotteissa on tai joita ne elimistöön tuottavat. Jokaiselle pitäisi kuitenkin olla selvää, etteivät miljardeja rokotteista tienaavat yhtiöt tekisi mitään niin varomatonta, että laittaisivat valmisteisiinsa vahingollisia aineita. Tosin pitkän lääkäri- ja liitopäiväedustajauran tehnyt Wolfgang Wodarg ja Pfizer-yhtiön entinen tutkimusjohtaja Michael Yeadon ovat laatineet Euroopan lääkevirastolle vetoomuksen, jossa he vaativat keskeyttämään Pfizerin mRNA-rokotteen lupaprosessin. He väittävät, että se sisältää polyetyleeniglykolia, josta 8 % ihmisistä voi saada voimakkaita, jopa hengenvaarallisia allergisia reaktioita. He kirjoittavat myös, että osa koronaviruksen piikkiproteiineista on samankaltaisia kuin ihmisen istukan proteiinit, jolloin on mahdollista, että rokotteen tuottamat vasta-aineet estävät istukan kehittymisen ja tekevät näin rokotetut naiset hedelmättömiksi. Tällaisia juttuja ei kuitenkaan kukaan oikea asiantuntija kirjoita, joten selvästikin Wodarg ja Yeadon ovat salaliittoteoreetikoita eikä heitä pidä kuunnella.

On myös niitä, jotka väittävät, ettei koronan aiheuttama riski ihmisten terveydelle ja hengelle ole poikkeuksellisen suuri ja siksi rokotteen tuomien riskien ottaminen ei ole järkevää ja että rokoterahat tuottaisivat enemmän terveyttä jossain muussa kohteessa. Tämä on kyllä uskomatonta harhaoppia! Johan se, että lehdet joka päivä kertovat noin 500 koko epidemian aikana tapahtuneesta koronakuolemasta eivätkä muiden sairauksien saman aikaan aiheuttamista noin 40 000 kuolemasta, osoittaa, että koronan liittyvät kuolemat ovat jotain aivan erityistä. Niiden välttämiseksi mitkään ponnistelut eivät ole liikaa. Aivan samoin kuin sodassa jokaisen on oltava valmis uhraamaan kalleimpansa, jotta tämä hirvittävä vitsaus saadaan kuriin.

Olli Tammilehto

Korjattu 23.12.


Suomessa vapaiden kirjoittajien on yhä vaikeampaa saada toimeentuloa työstään – varsinkin jos kyseenalaistaa vallitsevia käsityksiä ja kertomuksia. Toivon siksi, että te, lukijani, tukisitte suoraan rahallisesti työtäni. Ulkomailla on paljon nettipalveluja, joiden kautta minun kaltaiseni kirjoittajat keräävät tukea. Kuitenkin Suomessa yksityinen rahankeräys on laitonta. Siksi tuen antamisen täytyy tapahtua ostamisen muodossa. Linkki tukikauppaani: https://tammilehto.info/tuki/index.php

Kategoria(t): Korona, Talouskritiikki, Teknologia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 Responses to Uusi uljas rokotemaailma

 1. Seppo Lohtaja sanoo:

  Hyvä juttu. Mutta suomalaisten sarkasmin ja ironian taju vaan on varsin matala.

 2. Tohtori Sykerö sanoo:

  Muuten hauska teksti, mutta valitettavasti rokotetta ei ”pistetä suoneen”.

 3. Täysin kypsä puppugeneraattoriin sanoo:

  Juttusi ovat aivan täyttä puppua ja huuhaata. Rna-rokotteita on tutkittu vuosikymmeniä. Yaedonin ja Wodargin väitteet on kumottu usealta asiantuntijataholta. Väittää, vedota ja vaatiahan voi kaikenlaista, motiiveja voi vain arvailla mikäli ura kyseisessä firmassa on päättynyt jo 9 vuotta sitten. En edes viitsi kaikkea lähteä kommentoimaan, mutta kannattaisi varmaan ottaa vaikka ihan faktoista selvää ennen kuin lähtee tällaista disinformaatiota ja huuhaahöpöä julkisesti esittämään.

  • Olli Tammilehto sanoo:

   Periaatteellisella tasolla mRNA-rokotetta on aikaisemmin tutkittu, mutta näitä nimenomaisia Pfizerin ja Modernan rokotteita ei ole tutkittu kuin muutamia kuukausia. Vai onko Täysin kypsällä kenties tietoa, että tämä Sars-Cov-2-virus on ollut olemasa jo vuosikymmeniä? Millaisiahan motiiveja rokoteyhtiöiden tiedotteiden kirjoittajilla on ollut – sen lisäksi, että hyvä palkkainen työ vaarantuisi, jos kertoisi mitään negatiivista rokotteesta? Vaikuttaa siltä, että Täysin kypsä ei ole viitsinyt perehtyä asiallisiin argumentteihin rokotteen puolesta ja sitä vastaan, kun turvautuu vastapuolen käsitysten leimaamiseen huuhaaksi (2 kertaa), pupuksi ja disinformaatioksi.

 4. Pilleriä poskeen sanoo:

  Hyvä kirjoitus Ilmeisesti lääkefirmoilla kuvitellaan olevan markkinatalouden lainalaisuuksista vähääkään piittaava moraali. Todellisuudessa lääkefirmojen bisness on raakalaismaista. Olihan ne jo Nurnbergissa tuomiolla. Göetzen kirja Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus kuvailee toimintaa hyvin. Ukkohan ois alta aikayksikön joutunut oikeuteen, jos ois omiaan kirjoitellu.

 5. ap sanoo:

  Onneksi rokotetta ei pisteitä suoneen koska se aiheuttaa kuoleman 100%

 6. David sanoo:

  Onneksi meillä on PCR-testi. Jos vaikka WHO ilmottaisi että syklejä vähennetään samalla kun rokotuskattavuus laajenee. Sitten voitaisiin todistaa maailmalle rokotteen tehokkuus.

 7. Maija Piittari sanoo:

  Uutisiin on ilmestynyt arvattavissa oleva tiedonanto:
  Pian rokotuksen antamisen jälkeen ilmenneillä kuolemantapauksilla ei ole todettu olevan mitään yhteyttä rokotteeseen. Sehän on selvä, kun rokotteen kehittäjillä on täydellinen vastuuvapaus asiassa. Kuinka tällainen hullutus voi olla mahdollista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *