Fukushimaan rakkaudella!

Tässä käytännöllinen ehdotus Intiasta Fukushiman onnettomuusvoimalan ongelmien ratkaisemiseksi: Lähetetään kaikki ydinvoimaan ihastuneet asiantuntijat ympäri maailmaa paikan päälle laittamaan ydinvoimala kuntoon. He voisivat korvata nuo kaikki onnettomat japanilaiset tomppelit, jotka eivät ole vieläkään saaneet vuotoja tukittua. Suomesta voisi lähteä iso delegaatio maailman parhaita ydinvoima-asiantuntijoita säteilyturvakeskuksesta, Teollisuuden Voimasta ja Fortumista. Näille supermiehille korjaus olisi pikku juttu varsinkin, kun he tietävät, ettei ydinvoimaloissa koskaan voi sattua mitään todella vakavaa ja ettei säteily juuri koskaan voi olla vaarallista. Tarkemmin delhiläisen Satya Sagarin Counter Currents -nettilehdessä ilmestyneessä jutussa.
http://www.countercurrents.org/sagar300311.htm

Kategoria(t): Energia, Ympäristö. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *