Tuhokehitys poikki – Yhteiskunnan olomuodon muutos -kirja ilmestynyt

Uusi kirjani Tuhokehitys poikki – Yhteiskunnan olomuodon muutos on juuri ilmestynyt. Lisätietoja kirjasta osoitteissa:

http://tammilehto.info/ot-alku.shtml#olomuoto

https://intokustannus.fi/toivoa-tuhokehityksen-keskelle-olli-tammilehdon-uusi-kirja-nyt-saatavilla/

Vallitseva kehitys vie kohti ilmastokatastrofia, ekologista tuhoa tai ydinsotaa. Tämä yhteiskuntiemme rakenteista ja voimista johtuva prosessi voidaan pysäyttää vain syvällekäyvällä yhteiskunnallisella muutoksella. Muutoksen on oltava nopea. Kirjan keskeinen sanoma on, että nopeita ja perustavanlaatuisia ”olomuodon muutoksia” voi tapahtua. Kirja esittelee tällaisia siirtymiä, joita on tapahtunut historian kuluessa ja myös viime aikoina. Toisenlaisia maailmoja on syntynyt esimerkiksi luonnonkatastrofien ja vallankumousten keskellä. Kirja tuo esille yhteiskuntiemme piirteitä, jotka tekevät olomuodon muutoksen mahdolliseksi. Virallisen yhteiskunnan rinnalla on olemassa varjoyhteiskunta, joka kriisitilanteissa nopeasti voimistuu. Myös jokaisessa ihmisessä on varjossa olevia puolia, jotka voivat nousta päällimmäiseksi ja tukea yhteiskunnan olomuodon muutosta. Kirja käsittelee myös sitä, miten yhteiskunnalliset liikkeet voivat edistää suuria ja nopeita muutoksia.

En voi valitettavasti antaa kirjaa ilmaiseksi, mutta sen voi lukea seuraavilla tavoilla:

  • ostamalla kirjakaupasta (jollei löydy, tilaa se kauppaan!)
  • tilaamalla kustantajan nettisivuilta: Into-kustannus
  • lainaamalla kirjastosta (jollei ole, pyydä tilaamaan!)
  • lupautumalla kirjoittamaan kirjasta johonkin tiedotusvälineeseen, jolloin saat kirjan ilmaiseksi kustantajalta (arvostelukappaleet(at)intokustannus.fi).
Olli Tammilehto
Kategoria(t): Demokratia, Ilmastonmuutos, Maailmanjärjestelmä, Sodat, Talouskritiikki, Ympäristö. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *